Consells per reformar un bany petit

Quan pensem a reformar o generar algun canvi a la nostra sala de bany, sempre busquem ampliar i guanyar espai, tot per millorar la comoditat, l’estètica i també per a aconseguir un ambient més agradable.

Quan es tracta d’un bany petit hem de tenir en compte no recarregar l’espai, sinó tot el contrari. Cal seleccionar només l’essencial per a aprofitar cada centímetre quadrat. D’aquesta forma, podràs trobar els resultats que tant desitges en decorar-ho i ambientar-ho al teu gust i sense sortir-te dels límits.

Colors de les parets

Si el que estem buscant és una mica d’amplitud et suggerim utilitzar tons clars i relaxants, que són els encarregats d’aportar lluminositat i amplitud a l’espai. A més, ajuden a reflectir més la llum, promouen la neteja i generen espais més agradables.

Plat de dutxa

Són més pràctics i ocupen menys espai. Aporten comoditat, confort i amplitud visual a l’espai i els pots aconseguir en diferents models i dissenys, al mateix temps en què són fàcils d’adaptar a qualsevol estil.

Miralls

Són un complement ideal en qualsevol sala de bany. Els podem trobar en diferents models i grandàries. Un altre punt a destacar i potser el més important és que genera sensació d’amplitud i dona un toc especial a l’ornamentació.

Il·luminació

Un llum central d’acord amb el disseny pot ser suficient, encara que amb les llums LED darrere del mirall o a les cantonades tampoc queda malament i aporten llum i bon estil, tot en un mateix material.

Un bany petit és una estança molt important de la nostra llar perquè és un dels pocs espais on podem tenir privacitat, per aquest motiu no pots passar per alt tota la seva decoració i estil.

A BdB Rivero t’oferim solucions per al teu aprovisionament amb materials productes per a obres, reformes o reparacions.

Més notícies

Contacte

9 + 14 =