Consells per reformar la teva terrassa

Arriba el bon temps! Encara no tens habilitada la teva terrassa? A BdB tenim uns consells per a poder estrenar terrassa aquesta temporada d’una manera fàcil, ràpida i econòmica, sense haver d’entrar en grans obres.

Millorar el sòl

El sòl és un dels elements que més influeixen en l’ambient que transmet un espai. Per això, si estàs pensant a renovar la teva terrassa, el canvi de sòl és una aposta segura. El composite és un material molt versàtil i resistent que necessita molt poc manteniment.

Amb ell, pots aconseguir sòls amb efecte de fusta que aporten calidesa però sense haver de preocupar-te per la seva degradació davant l’acció de la llum, les altes temperatures o la pluja. Si encara no estàs convençut, la seva fàcil instal·lació acabarà per fer-ho.

Una altra opció per al sòl de la teva terrassa és el sòl de ceràmica. Aquest et permetrà aportar elegància a l’estada alhora que et facilitarà el manteniment i la neteja.

Parets de colors

A més del sòl, les parets són un altre element clau de tot espai, i no anava a ser menys en el cas de la terrassa. Les opcions són infinites, per la qual cosa sigui com sigui l’estil que li vols donar a la teva terrassa, trobaràs solució en la pintura. Pots utilitzar des de tons foscos si tens una terrassa exterior, fins a tons més clars i cridaners si tens una terrassa interior. D’aquesta manera, la llum incidirà en la pintura i donarà més llum a l’espai.

Canvia el mobiliari

El mobiliari és un element clau en tot espai, per això, en renovar el mobiliari, li faràs un gir de 360° a la teva terrassa actual. Pots triar des de mobles de vímet o fusta per a donar un ambient més càlid i platjer, fins a mobles amb línies i materials neutres per a tenir un resultat més de disseny.

Amb petits canvis de decoració i d’elements clau com el sòl o parets, podràs presumir de tenir a la teva casa el racó ideal per a passar l’estiu.

Més notícies

Contacte

15 + 8 =