És la primavera l’època perfecta per a les teves reformes?

Ara que ja estem el mes de març, una paraula ve al nostre cap de manera irremeiable: primavera! Aquest mes ens porta amb si una de les estacions més estimades per tots per la seva temperatura, colorit i, per descomptat, per ser l’avantsala del tan benvolgut estiu.

Tendim a pensar que l’únic motiu pel qual a la primavera i a l’estiu es fan més reformes a casa és perquè fa més calor i, per tant, ens ve de gust posar-la a punt de cara a les noves temperatures. No negarem que això influeix, però no és l’únic motiu pel qual la primavera és l’estació més idònia per a fer alguns canvis. Alguns d’ells són els següents:

Parets

Sabies que algunes parets que estan en mal estat, amb el canvi de temperatura es dilaten i apareixen esquerdes? Amb el pas del temps, aquestes esquerdes poden arribar a causar greus danys estructurals en l’habitatge. A més, especialment en edificis antics, la humitat tendeix a fer mossa en parets i sostres. Reparar possibles danys i aplicar productes que les protegeixin és una de les millors maneres de solucionar-ho sense recórrer a una reforma integral que afecti a tot l’edifici.

Sòls

Amb aquests succeeix igual que amb les parets. Les juntes de les lloses d’alguns sòls s’humitegen a l’hivern, deteriorant-ho. Si estaves pensant a canviar el paviment de la teva casa, la primavera és el millor moment!

Exteriors

Treballs de jardineria, d’obra de paleta, arranjaments de piscines i de pistes de pàdel són només alguns exemples de tot el que es pot fer a la primavera. En fer-ho en aquesta estació, t’assegures d’haver recuperat els danys del fred hivern i de deixar les zones exteriors de la teva propietat en perfecte estat de cara a l’estiu, moment en què més les gaudim.

Instal·lacions de subministraments

Tots els revestiments com el ciment, el vernís o el guix assequen molt millor amb un clima adequat com el que solem tenir a la primavera. Per això, és un moment genial per a fer canvi d’instal·lacions elèctriques i conduccions de gas o calefacció, perquè la durada de la reforma serà menor que en altres estacions i, els acabats, de major qualitat.

Gaudeix de la primavera, gaudeix de la teva llar! Endinsa’t en aquesta reforma amb BdB Rivero i posa a punt el teu immoble.

Més notícies

Contacte

2 + 12 =