Optimitza temps i diners a la teva pròxima reforma

Amb el pas dels anys, les necessitats de la nostra llar van canviant. Com que a BdB Rivero volem que les teves reformes siguin un èxit, us volem donar 5 consells bàsics perquè puguis optimitzar temps i diners.

Marca un pressupost

Tots els canvis necessiten una inversió i, per petits que siguin, és imprescindible disposar d’un pressupost bàsic que s’ajusti a les teves possibilitats i tingui en compte possibles imprevists.

Busca fons d’inspiració

Tenir una idea premeditada del que vols fer t’estalviarà temps, diners i et facilitarà molt la feina. Consulta les xarxes socials, revistes o pàgines web especialitzades, trobaràs un gran ventall d’idees, propostes i solucions que encaixaran amb la reforma que desitges.

Aconsegueix els permisos necessaris

Depèn el tipus de reforma, per poder iniciar-la hauràs de demanar un permís a l’Ajuntament o al Departament d’Urbanisme. La Llicència d’Obres és un dels permisos més comuns i sol·licitats al nostre país. Fer reformes a un pis, casa o local comercial és molt habitual i, en funció de l’envergadura de les obres, caldrà sol·licitar un tipus de llicència o un altre. Consulta-ho a un professional qualificat!

Avisa als veïns

És important informar-los i respectar les zones comunes per evitar conflictes. Certes intervencions necessiten l’aprovació de la comunitat. Per tant, recomanem comunicar els horaris de treball per minimitzar els inconvenients.

Participa activament en el desenvolupament de les obres

Controlar el procés i donar la teva opinió ajudarà a fer que el resultat s’ajusti més al que vols. Fer un seguiment exhaustiu sobre la marxa per corregir inconvenients i evitar problemes t’ajudarà a finalitzar la reforma de la manera més satisfactòria possible.

Solucions àgils i competitives amb acabats professionals! Amb BdB Rivero hi haurà un abans i després en el teu dia a dia. Som la teva botiga especialitzada en materials de construcció!

Més notícies

Contacte

2 + 13 =