Per què Bdb?

Assortit

Gamma especialitzada en productes per a la construcció

En les nostra botiga disposem d’un complet assortiment de materials, ferreteria, útils, ceràmica i bany, per a subministrar els teus projectes d’obra nova, rehabilitació o reforma, amb la garantia, compromís i innovació de les millors marques del sector.

Serveis especialitzats

Passió pel que fem

En BdB anem més enllà del producte, valorem el teu temps i per això t’oferim serveis addicionals de qualitat, orientats a agilitar la teva estada a la nostra botiga: Servei de transport amb grua, lliurament a peu d’obra, facilitats de càrrega, servei postvenda, facturació àgil…
Si és a la nostra mà, compta amb això.

Agilitat de resposta i disponibilitat

Per a prestar un servei just a temps

En BdB trobes la resposta ràpida i eficaç a les teves necessitats de producte en qualsevol punt de la geografia espanyola, fins i tot amb aquells productes molt específics.

Assessorament, informació i consells

Benvinguts a BdB, el distribuïdor professional de materials de construcció

Som molt més que un autoservei. Amb nosaltres tens la tranquil·litat i la confiança de donar amb el producte adequat, perquè en tot moment els nostres professionals t’assessoren sobre la seva utilització i aplicació. Les nostres exposicions de bany i ceràmica compten amb BdB Crea, una eina de disseny 3D que et permetrà veure de manera ràpida i molt visual l’aspecte final del teu projecte amb els materials triats.

Proximitat i amplitud d’horaris

Sempre hi ha un BdB prop de tu

Estigui on estigui l’obra, hi ha una Botiga BdB pròxima a ella disposada a garantir-te l’aprovisionament dels materials just a temps. A més, la proximitat de les botigues BdB i l’amplitud d’horaris adaptats al professional, et facilita l’apilament de mercaderies o el lliurament a peu d’obra segons la característiques de cada projecte.

Seguretat i confiança

La qualitat, marca BdB

BdB és més que una xarxa de botigues amb presència nacional. És més que una marca reconeguda en el sector de la construcció. BdB és un segell de garantia, és el compromís que adquirim per a oferir-te un servei de professional a professional, amb la seguretat i la confiança d’obtenir el millor resultat en qualsevol dels nostres punts de venda.

Producte BdB

La satisfacció d’un bon resultat

El catàleg de productes BdB, disponible exclusivament en la nostra xarxa de botigues, inclou un gran nombre de referències de materials, ferreteria, útils, ceràmica i bany, fabricats per marques líders. Cada any continua creixent i incorporant més novetats de productes que s’adapten al professional, amb qualitat i fiabilitat contrastades i a preus altament competitius.

Contacte

7 + 13 =