Beneficis de posar parquet a casa

En primer lloc, és important assegurar-se que el sòl estigui anivellat i que no hi hagi humitat a l’habitació on s’instal·larà el parquet. Si hi ha problemes d’humitat, s’ha de solucionar abans de la instal·lació del parquet per a evitar danys a llarg termini.

Durabilitat: És un material que resisteix el desgast diari i pot durar dècades amb la cura adequada.

Aparença: És elegant i atemporal i pot agregar classe a qualsevol habitació. La seva varietat de colors i patrons es pot adaptar a qualsevol estil de decoració.

Manteniment: El parquet és fàcil de netejar i mantenir. Només necessites escombrar regularment i passar un drap humit per mantenir-lo net i lliure de pols.

Hipoal·lergogen: No acumula tanta pols i àcars com les catifes. És una opció més hipoal·lergògena per a les persones amb al·lèrgies.

Més valor: Un immoble amb parquet pot tenir més valor. Amb un bon manteniment és un actiu valuós que pot atraure a compradors i augmentar el seu valor de revenda.

Més confort: El parquet ajuda a mantenir la llar càlida i confortable, perquè la fusta és un excel·lent aïllant tèrmic.

En general, els pisos de parquet són una excel·lent opció per a qualsevol llar deguda a la seva durabilitat, aparença, facilitat de neteja, valor i comoditat.

Més notícies

Contacte

15 + 12 =