7 consells per instal·lar parquet a la teva llar

El parquet és un tipus de sòl de fusta que pot ser una excel·lent opció per a una casa. Abans d’instal·lar un sòl de parquet, és important considerar diversos factors.

També és important triar el tipus de parquet adequat per a la seva llar. Hi ha diferents tipus de parquet, cadascun amb les seves pròpies característiques i preus. Els tipus de fusta més comuns per al parquet són el roure, el cirerer i l’auró.

Preparar la superfície: És crucial que la superfície estigui neta, anivellada i lliure de pols i enderrocs. S’han de reparar qualsevol esquerda, esquerda o irregularitat.

Aclimatar el parquet: Ha d’aclimatar-se a l’habitació on s’instal·larà durant almenys 48 hores abans. Això permetrà que s’ajusti a la temperatura i humitat de l’habitació.

Direcció d’instal·lació: És important definir la direcció en la qual s’instal·larà el parquet. En molts casos s’instal·la en la direcció més llarga de l’habitació.

Barrera de vapor: S’ha de col·locar una barrera de vapor sota el parquet per evitar que la humitat es filtri des del subsol i danyi el parquet.

Eines i adhesius adequats: Utilitza materials i eines d’alta qualitat i segueix les instruccions del fabricant.

Espai per a l’expansió: Et recomanem deixar 1/4 de polzada al voltant del perímetre de l’habitació i entre les taules per a permetre la seva expansió natural amb els canvis d’humitat i temperatura.

Acabats amb cura: És important acabar la instal·lació amb un segellador per protegir la fusta i augmentar la seva durabilitat.

En general, els pisos de parquet són una excel·lent opció per a qualsevol llar deguda a la seva durabilitat, aparença, facilitat de neteja, valor i comoditat.

Més notícies

Contacte

15 + 7 =