Tendències BdB de decoració nadalenca

T’encanta preparar la decoració amb molta antelació? Adorns de fusta i paper; arbres de Nadal; figures i nines de Nadal; llums i garlandes nadalenques… Pren nota de les tendències imprescindibles en decoració per aquest any. Sent i viu Nadal a la teva manera!

No sempre ha de seguir una estètica Kitsch, adaptar la decoració d’acord amb l’estil decoratiu de casa teva és un distintiu especial i personal per crear una atmosfera càlida durant les festes.

Estil clàssic

Vermell, verd i blanc. Aquests són els tres colors tradicionals del Nadal que tindran protagonisme a l’arbre, la taula, les estovalles, el centre de la taula, les garlandes, etc.

L’estil clàssic aconsegueix integrar-se en la decoració de qualsevol casa gairebé sense desentonar amb el mobiliari. Tots els adorns es podran col·locar de manera sigil·losa a la llar sense que desentonin amb els altres accessoris.

Es caracteritza per tenir un arbre de Nadal amb branques verdes i denses, decorat amb boles d’acabat brillant i mat en color vermell o blanc. Ah!, i que no faltin els llacets d’estampat escocès, juntament amb la gran estrella brillant al pic de l’arbre perquè cobri la màxima presència a la sala d’estar.

Una manera ideal per assegurar-se tenir decoracions nadalenques a l’estil més clàssic és triar adorns atemporals com el Pare Noel, estrelles, bastons de caramels, rens, pobles nadalencs, centres de taula o mitjons a la xemeneia.

Estil nòrdic

Es caracteritza per integrar espais funcionals de manera discreta, elegant i lleugera. Així doncs, apostar per una decoració de Nadal a l’estil nòrdic es tradueix a decorar les estances de manera que sembli que Nadal flueix per tota la llar d’una manera natural i intranscendent.

Espelmes, els llums de color càlid, els teixits i els accessoris naturals els actors principals de l’esperit nòrdic a Nadal. Combina branques seques a les corones nadalenques o pinyes per decorar l’arbre de Nadal. A més, per decorar el rebedor pots col·locar mini arbres de Nadal de fusta o amb efecte nevat.

Estil rústic

A què et recorda la sensació d’estar en un bosc frondós suec inundat d’avets i neu empolvorada? Definitivament, ens transporta a un Nadal càlid i rural.

La decoració de Nadal a l’estil rústic es caracteritza per crear una atmosfera càlida i assossegada, representant a colors acabats de sortir de la natura com el beix o el marró, barrejats amb tons blancs o verds.

Per aconseguir un estil rústic en la decoració serà ideal optar per un avet natural que el podràs subjectar amb l’ajuda del peu per a arbre de Nadal. Seguidament, col·loca una base per amagar el peu de l’arbre i complementar l’ambient rústic i nadalenc de casa teva.

Per descomptat, has de vestir l’arbre de Nadal amb adorns de fusta, de paper o fins i tot fruits procedents de pinyes o glans secs.

Estio divertit

Deixa volar la imaginació dels més petits de la casa i treu el nen que portes a dins! La idea de decorar Nadal amb un estil divertit va agafada de la mà de diversió i família.

Animals, pobles nadalencs, follets, fades… Hi ha multitud de figures i ninots de Nadal que deixaran els petits amb la boca oberta.

La decoració divertida per Nadal és un clàssic familiar on la il·lusió infantil es manifesta i, més tard, es converteix en bons records. Així que, perquè Nadal quedi en el record, combina estampats amb tonalitats llampants i vibrants, llums de colors i figures amb les quals puguin jugar.

I tu, quan tens pensat començar amb la decoració de Nadal?

Més notícies

Contacte

11 + 8 =