4 consells per guanyar lluminositat a casa

Necessites guanyar llum i no saps per on començar? Lluny d’aquells immobles de fa dècades en els que es volia crear habitacions a qualsevol racó per multiplicar els espais familiars, els habitatges actuals aposten pels espais amplis, diàfans i plens de llum natural.

Tanmateix, molts pisos i cases unifamiliars estàndard no segueixen aquest nou codi i farà faltar realitzar una reforma integral que ajudi a guanyar llum. Les tendències d’il·luminació interior segueixen aquesta direcció i aposten per obrir els habitatges a l’exterior, reduint el consum de llum artificial i donant la benvinguda a la claror.

Quines són les millors reformes?

1. Unir la cuina amb el menjador

A Espanya les cuines obertes no han sigut mai molt populars, però les innovacions tecnològiques canvien aquesta tendència. Les noves campanes extractores, silencioses i eficaces, eviten que el fum i les olors impregnin els espais comuns. La llum flueix i genera una gran amplitud visual que augmenta el confort i l’atractiu de l’habitatge.

2. Separar amb parets de vidre

En moltes ocasions necessitem independitzar espais per evitar sorolls i altres molèsties, però, per no renunciar a la claror, instal·lar parets de vidre és una bona opció que aporten estabilitat i interès estètic.

3. Finestres amb perfils més prims

Perquè en la majoria de casos no és possible augmentar la mida de les finestres, la millor opció és afegir més centímetres de vidre. Aquesta opció també ajuda a estalviar energia i millorar el confort, aportant silenci i aïllament tèrmic.

4. Crear obertures de llum

En una reforma, tirar envans no és l’única manera de permetre el pas de la llum natural. Pots obrir forats a les parets, tan verticals o horitzontals, a la part superior d’aquestes i col·locar-hi vidres que aportaran un plus de modernitat als espais.

Amb aquestes propostes podràs transformar un habitatge fosc en un espai ple de llum, claror i amplitud visual. Amb BdB Rivero hi haurà un abans i després en el teu dia a dia. Solucions àgils i competitives amb acabats professionals!

Més notícies

Contacte

2 + 11 =