4 solucions per tenir un balneari a casa

Sovint tenim associat un spa als grans balnearis i centres de salut, però gràcies a les solucions que oferim, tothom pot gaudir d’una bona hidroteràpia sense sortir de casa. Tens al teu abast una àmplia gamma de jacuzzis, cabines, columnes de dutxa i banyeres d’hidromassatge perquè puguis desconnectar.

Si tens espai suficient, et pots permetre el capritx d’instal·lat un jacuzzi excepcional, una cabina o una banyera d’hidromassatge de gran capacitat. Sí, per altra banda, tens un bany petit, les columnes d’hidromassatge aconseguiran proporcionar-te tots els beneficis de la hidroteràpia no només per relaxar-te, sinó també per activar-te en funció del ritme del teu dia a dia.

Quines opcions ofereix BdB Rivero?

1. Jacuzzi exterior o interior

Spa a casa en estat pur. Si t’ho pots permetre, no dubtis en adquirir aquest autèntic plaer pels teus sentits. Imagina desenes de jets propulsant aigua i bombolles d’aire tonificants; un autèntic massatge personalitzat. Com a plus, pots incorporar il·luminació subaquàtica!

2. Banyera d’hidromassatge

Desconnecta sol o en companyia. Rectangular, ovalada o circular, atreveix-te amb una banyera amb injectors d’aigua i aire que poden actuar de manera intermitent o focalitzada. Aquestes permeten programar la sessió perquè tu només et preocupis per desconnectar. El seu aïllament acústic i les seves propietats antilliscants seran el teu millor aliat per no interrompre el teu benestar.

3. Cabines d’hidromassatge

Aïlla’t del món. Quan construir un balneari a casa significa construir un refugi contra l’estrès, les cabines són la millor opció per combatre totes les tensions. Una vegada dins, oblida’t dels problemes i gaudeix dels sortidors d’aigua regulables que actuen sobre el coll i les zones dorsal i lumbar.

4. Columnes d’hidromassatge

Màxim confort en un “tot en un”. Sabies que només canviant l’aixeta de la dutxa pots tenir un centre d’hidroteràpia a casa? Les columnes de dutxa termostàtiques que incorporen la funció d’hidromassatge et permeten refugiar-te sota un ampli sortidor d’aigua i combinar un afecta cascada amb sortidors terapèutics d’aigua.

Deixa d’imaginar-ho i fes-ho realitat, gaudir d’un spa a casa és possible, sigui com sigui el teu habitatge. Només a Bdb Rivero trobaràs els millors jacuzzis i banyeres d’hidromassatge del mercat.

Més notícies

Contacte

4 + 12 =