Consells de reforma per banys moderns

Quan volem fer algun tipus de reforma en el nostre bany, sempre és bo saber quines són les últimes tendències de banys moderns, per a poder triar els millors materials i els colors ideals.

En els últims anys, els banys han anat canviant d’estils i de formes de decoració, es deu sobretot, als avanços en materials i a la mescla de tipus de tendències en la decoració, la qual cosa es pot veure reflectit en els mobiliaris i en els accessoris que es col·loquen en els banys moderns actuals.

Però a diferència del que creguis, per a tenir un bany modern, no fa falta invertir gran quantitat de diners, sinó que parant esment a alguns detalls pots aconseguir canvis importants i molt clars. Vegem quins són els elements als quals has de prestar major atenció:

Lavabos:
Els lavabos són uns dels elements més importants que existeixen tant en els banys moderns, com en els banys tradicionals.
Els que es porten ara són aquells que tenen forma rectangular. Tens la possibilitat de triar lavabos flotants, que es puguin sostenir en la paret aconseguint d’aquesta forma estalviar bastant espai o també, si comptes amb les dimensions, tenir un tipus de lavabo allargat amb dos sins, perfecte perquè en el bany convisquem tots harmoniosament.

Rajoletes:
Juntament amb l’elecció del mobiliari, les rajoletes són les que marcaran la tendència de decoració que triïs per al teu bany modern.
Tant si es tracten de rajoletes llises, amb textures o amb dibuixos, en qualsevol dels casos has de tenir en compte si les prendràs com un element més o els convertiràs en protagonistes del teu bany.

Decoració:
El fet que estiguem parlant de realitzar un bany modern, no significa que no tingui el teu toc de personalitat. Del que es tracta és que si tries per exemple que sigui una decoració rústica, llavors que incorporis elements de fusta en el bany que barrejat amb elements de major modernitat li donaran aquest punt que estaves buscant.
Un altre element que has de considerar és el fet d’agregar una mica de naturalesa al teu bany, com per exemple unes plantes, unes flors o alguna cosa que creï un clima molt més harmoniós. A vegades ens oblidem que el contacte amb la naturalesa ajuda a equilibrar qualsevol ambient.

Més notícies

Contacte

2 + 6 =