BdB amplia el seu catàleg de discos de tall professional

Els discos abrasius i de diamant BdB cobreixen les necessitats de qualitat i precisió en cort del professional més exigent, minimitzant el seu esforç i oferint-li la màxima seguretat.

Discos de corte BdB

L’elecció del disc és important per a assegurar un correcte rendiment, per la qual cosa és crucial poder triar entre totes les opcions. Per a això s’ha de tenir en compte el material que volem tallar, la màquina que utilitzarem i el diàmetre del disc.

El catàleg de discos BdB inclou un ampli ventall de models específics per a cada tipus de material: per a materials durs, abrasius, materials calcaris i plàstics o ceràmics.

I cada ús requereix un tipus de segment diferent. Així, trobem discos amb segment continu turbo, per a un impacte mitjà de tall; segmentats per a un impacte màxim; amb segment continu, per a un impacte variable del tall; o abrasius, per a impacte baix. En funció de la necessitat de rendiment, els discos de diamant BdB es divideixen en tres categories: “Estàndard”, “Professional” i “Premium”.

Discos de corte BdB

Un complet assortiment que ve a completar els lineals de les Botigues BdB, confirmant l’especialització en eines i útils de construcció de la marca BdB, oferint productes exclusius als seus clients que marquen la diferència respecte a la competència.

Més notícies

Contacte

6 + 10 =