4 avantatges d’instal·lar una porta de seguretat

Sabies que en el 90% de robatoris els lladres accedeixen per la porta d’entrada? Un motiu amb molt de pes per reforçar la seguretat.

Instal·lar una porta de seguretat al teu habitatge és una decisió molt intel·ligent. És una de les millors inversions que, com a propietari, pots fer per protegir la teva propietat i guanyar en qualitat de vida.

Quan una porta té uns quants anys o presenta problemes de resistència és el moment de renovar-la i escollir un model que proporcioni fiabilitat.

1. Protegeix l’immoble, les propietats i a les persones.

Una bona porta evitarà que els delinqüents entrin a l’habitatge, posant en risc la seguretat dels seus habitants, les destrosses o el robatori de les propietats.

2. Dona tranquil·litat.

Sobretot durant les temporades de vacances o quan l’habitatge està molt temps vuit, com quan es tracta d’una segona residència.

3. Seguretat davant l’ocupació.

Una porta difícil de forçar és una barrera davant les possibles ocupacions, ideal quan tens un immoble per llogar o vendre.

4. Proporciona aïllament i confort.

Les portes de seguretat incorporen materials aïllants en el seu interior que eviten que s’escapi la calor. Hi ha models que tenen juntes isofàniques que actuen de barrera amb el soroll de l’exterior i redueixen el de l’interior.

Solucions àgils i competitives amb acabats professionals! Amb BdB Rivero hi haurà un abans i després en el teu dia a dia. Som la teva botiga especialitzada en materials de construcció!

Més notícies

Contacte

1 + 1 =