BdB s’adapta a la nova situació amb protocols i mesures de seguretat

BdB Rivero estan complint amb totes les mesures de seguretat perquè clients i empleats es trobin segursa les seves instal·lacions.

Des de l’obligatorietat d’ús de màscara, passant per l’ús de gel desinfectant, fins a l’abalisament de la botiga per a garantir la distància social, són les mesures que BdB ha posat en marxa per a garantir la seguretat.

La Central BdB té a la disposició de totes les botigues un catàleg de productes contra el COVID19: mampares de separació, màscares, gel hidroalcohólico, vinils per a marcar la separació entre persones… Així el Grup es converteix en una de les xarxes de botigues de materials de construcció de més confiança per als visitants. Són molts els clients que es mostren molt satisfets i tranquils quan entren a les botigues BdB, on a més de trobar l’assessorament personalitzat del seu personal, se senten segurs.

Més notícies

Contacte

15 + 8 =