Claus per a simplificar les reformes i les obres en la llar

  • La desescalada motiva a les petites constructores que tornen a l’activitat. Segons xifres de la patronal Andimac, es preveu que fins a un 70% de llars realitzin obres després de la covid-19.
  • Gran part del dia el passem en la llar, d’aquí ve que cada vegada es busqui més la comoditat i el confort dels habitatges.
  • Amb més de 270 botigues a Espanya, BdB no sols és una central de compres a nivell nacional, si no també un aliat perfecte per a les teves obres o reformes i ofereixen les claus bàsiques abans d’iniciar una obra

Ara que la crisi sanitària del COVID-19 sembla estar més controlada i després d’un temps d’aturada en tots els sectors laborals inclòs el de la construcció és moment de replantejar-se la ‘nova normalitat’ i reprendre l’activitat. Per això, s’augura un estiu ple de reformes en fins al 70% de les llars espanyoles. Són dades ofertes per la patronal Andimac. «Durant aquests mesos hem gaudit més de la nostra llar i molts espanyols han pogut valorar com millorar les seves cases d’aquí les seves ganes de començar les reformes com més aviat millor», explica José Durá, director general de BdB.

Per aquest motiu, el grup BdB, grup de botigues especialitzades en materials de construcció, ofereixen una sèrie de claus essencials que necessites per a encertar amb els teus projectes:

Objectius clars. Abans de començar cal definir bé els objectius i la fi de l’obra. Fes un llistat de les necessitats i materials que es requereixen per a prioritzar el treball. Examinar i buscar en botigues de confiança especialitzades en qualsevol mena de reforma. És convenient buscar opinions i informació d’altres usuaris per a avaluar correctament les qualificacions reals.

Crear ambient. L’arribada a una llar reformada ha de ser una experiència única i plena d’il·lusió. És recomanable crear una primera impressió a l’altura de les expectatives. La primera impressió és la que compte i lògicament, en el nostre dia a dia, el primer contacte sol ser sempre a través de les noves tecnologies. L’adequat és que els materials i acabats estiguin ben cuidats, siguin de qualitat, que no deformin l’espai i ofereixin al possible client la millor versió de l’habitatge.

Espais multifuncionals. Des del confinament s’està posant de moda el ‘cocooning’, una tendència en alça que consisteix a refugiar-se en la llar i gaudir del plaer d’estar a casa. D’aquí ve que ara es prioritzi l’espai, una distribució apropiada és fonamental per a afavorir els ambients, a més de la conciliació de la vida familiar i laboral. En aquest aspecte hi ha decantar-se principalment per crear espais amplis i diàfans, multifuncionals, a més de crear ambients diferenciats de la vida social i la laboral.

Ampli assortiment. Cada client té unes necessitats i comptar amb una gamma especialitzada en productes per a la construcció és imprescindible en qualsevol reforma. «Comptem amb més de 270 botigues i totes elles disposen d’un complet assortiment de materials, ferreteria, útils, ceràmica i bany, tant per a subministrar els projectes d’obra nova, com per a per a tota mena de reformes, cal facilitar el treball en totes les seves fases», comenta Durá.

Pressupost. El pressupost és una decisió important abans de realitzar qualsevo inversió en la llar: valora el temps i diners disponibles. Cal tenir en compte que és una inversió de futur i que implica millorar l’habitatge amb el que l’aposta és beneficiosa en tots els sentits.

Finançament. Per a poder assumir un projecte de reforma, en moltes ocasions resulta fonamental comptar amb facilitats per al pagament. L’adquisició de materials suposa normalment un dels majors desemborsaments per als particulars, per la qual cosa el servei de finançament fins a 20.000 euros que ofereixen les botigues BdB moltes vegades és decisiu. El servei BdB FINANZIA en col·laboració amb Nemuru és ràpid i completament online, la qual cosa estalvia temps i desplaçaments al client que el sol·licita.

Assessorament, informació i consells. Els aliats són necessaris en qualsevol obra o reforma. Realitzar-ho de manera individual comporta més temps, per la qual cosa buscar ajuda de professionals t’estalviarà aquest temps i diners. «Els nostres professionals assessoren durant tot el procés tant de la utilització de materials com de la seva aplicació», explica Durá. A més, amb el sistema BdB Crea, una eina de disseny 3D es permet veure de manera ràpida i innovadora projectes de bany finalitzats, amb tots els materials seleccionats.

Proximitat. Disposar de tot el que necessitis prop de l’obra és essencial per a garantir l’aprovisionament dels materials que es requereixin a temps. Tal com expliquen des de la central, la proximitat de les botigues BdB en qualsevol província d’Espanya i l’amplitud d’horaris ajuden a molts professionals segons les seves necessitats.

Seguretat i confiança. Cada vegada més el consumidor final es preocupa per disposar d’un servei segur i de confiança. La solució no és preocupar-se sinó estar recolzat per una marca reconeguda en el sector de la construcció que ofereixi un segell de garantia en cada servei.

Tal com confirmen des de la central, la satisfacció d’un bon resultat és el que prima en la societat actual. «És una realitat que el mercat de les reformes dins de la llar està en plena expansió després de la pandèmia i s’ha incrementat el catàleg de productes BdB per a cobrir totes les necessitats adaptades al professional i al client final», matisen.

Més notícies

Contacte

12 + 10 =