7 consells per estalviar aigua a l’hora d’omplir la piscina

Aquest estiu és especialment calorós i sembla que continuarà així molt més enllà del setembre! A BdB Rivero ens encanta tirar-nos a la piscina i et portem uns consells que t’ajudaran a estalviar aigua durant el manteniment de la teva piscina durant tot l’any.

1. Fuites d’aigua.

Les fissures a les parets i terres són els causants de la majoria de despeses de les piscines. No són fàcils de detectar a simple vista, és per aquest motiu que cal fer una revisió periòdica per arreglar qualsevol desperfecte el més aviat millor. D’aquesta manera aconseguiràs minimitzar els danys i el cost dels possibles problemes.

2. Netejar els filtres.

Neteja’ls només quan sigui necessari per a estalviar aigua. El més adequat és fer-ho amb un sistema de pressió i combinant aigua i aire.

3. Desinfecció sostenible.

Normalment, s’utilitza el clor, però també hi ha altres opcions com la sal o l’oxigen actiu, que actuen com a purificadors i no irriten la pell i els ulls.

L’oxigen actiu és innocu i indolor, perfecte per a piscines. Ambdós mètodes et permeten fer canviar l’aigua cada 5 o 6 anys.

4. No buidar la piscina

Mantenint l’aigua dins la piscina durant les diferents estacions farà que l’estructura quedi intacte, ja que hi haurà menys diferència de temperatures i no es produiran fractures per dilatació.

Pots usar un producte d’hibernació per a la piscina i assegurar-te que mantens la qualitat de l’aigua durant els mesos més freds. D’aquesta manera no caldrà que buidis la piscina a l’hivern.

5. Aprofitar l’aigua de la pluja.

També pots instal·lar un dipòsit que emmagatzemi les aigües de les pluges i/o guardar l’aigua que surt freda de la dutxa mentre esperes que surti la calenta. Són petits canvis que semblen inefectius, però a llarg termini t’ajudaran a estalviar.

6. Un neteja fons automàtic.

Amb els netejadors manuals és inevitable que s’acabi perdent aigua, en canvi, amb els automàtics estalviaràs i no hauràs d’invertir tant temps ni diners en netejar el filtre.

7. Cobrir la piscina.

A l’hivern pots cobrir la piscina per tal que no s’embruti. Tanmateix, també la pots cobrir tapar a l’estiu, quan no l’estiguis fent servir per protegir-la de la pols, fulles, insectes i evitar l’evaporació de l’aigua.

Solucions àgils i competitives amb acabats professionals! Amb BdB Rivero hi haurà un abans i després en el teu dia a dia. Som la teva botiga especialitzada en materials de construcció!

Més notícies

Contacte

2 + 14 =