5 consells bàsics per a les teves reformes

Amb el pas dels anys, les necessitats de la nostra llar van canviant. Com que a BdB Rivero volem que les teves reformes siguin un èxit, us volem donar 5 consells bàsics perquè puguis optimitzar temps i diners.

1. Marca un pressupost.

Tot canvi comporta una inversió i, per petita que sigui, és imprescindible disposar d’un pressupost bàsic que sigui realista i s’ajusti a les teves possibilitats.

2. Busca fons d’inspiració.

Tenir una idea premeditada del que vols fer t’estalviarà temps, diners i et facilitarà molt la feina. Xarxes socials, pàgines web especialitzades… trobaràs un gran ventall d’idees, propostes i solucions que encaixaran amb la reforma que desitges.

3. Aconsegueix els permisos necessaris.

Depèn el tipus de reforma, per poder iniciar-la hauràs de demanar un permís a l’Ajuntament o al Departament d’Urbanisme. La Llicència d’Obres és un dels permisos més comuns i sol·licitats al nostre país. Fer reformes a un pis, casa o local comercial és molt habitual i, en funció de l’envergadura de les obres, caldrà sol·licitar un tipus de llicència o un altre. Consulta-ho a un professional qualificat!

4. Avisa als veïns.

És important informar-los i respectar les zones comunes per evitar conflictes. Certes intervencions necessiten l’aprovació de la comunitat. Per tant, recomanem comunicar els horaris de treball per minimitzar els inconvenients.

5. Participa activament en el desenvolupament de les obres.

Controlar el procés i donar la teva opinió ajudarà a fer que el resultat s’ajusti més al que vols. Fer un seguiment exhaustiu sobre la marxa per corregir inconvenients i evitar problemes t’ajudarà a finalitzar la reforma de la manera més satisfactòria possible.

Solucions àgils i competitives amb acabats professionals! Amb BdB Rivero hi haurà un abans i després en el teu dia a dia. Som la teva botiga especialitzada en materials de construcció!

Més notícies

Contacte

13 + 10 =