Consells per reformarla teva cuina

A l’hora d’elaborar un pressupost per a reformar una cuina hem de tenir molt clars els materials que volem incorporar. En aquest post repassem alguns consells relatius a materials de cuina;

1. Ajusta els materials a l’ús que li donis a lateva cuina. No seran els mateixos materialsper a una cuina d’una persona que viu solai que no cuina diàriament, a una família o una segona residència.

2. Defineix el teu estil. La cuina sol ser un lloc de la casa amb el qual solem trencar el disseny de les altres estades. Tria entre rústic, modern, minimalista, acollidor, blanc, negre, colorista… En l’actualitat existeixen tota mena de materials per a cuines, amb diferents dissenys i infinits colors.

3. També hauràs de triar els materials delmobiliari i plaques de cocció. Laminatgeo estratificat, PVC, detalls de fusta, lacatge, marbre… Un consell extra, en la cuina, i més en llocs de treball com les plaques de cocció, tria material resistent i evita els porosos, a llarg termini es netegen molt pitjor.

4. Finalment, no oblidis el sòl. El sòl d’una cuina sofreix molt, normalment hauríem d’evitar la fusta, no obstant existeixen nous tractaments que la protegeixen. Hi ha moltes opcions, no oblidis que l’estil i el color del sòl han d’anar en relació amb el material que has triat per a la resta dels elements de la cuina.

Més notícies

Contacte

10 + 13 =