BdB llança els seus nous ciments cola gel que estalvien temps i esforç

La marca especialista en construcció posa a la disposició dels seus clients nous productes per a solucions constructives diverses. D’aquesta manera, i per a completar la seva gamma de ciment cola especials, ara llança la seva nova línia de ciments cola gel per a ús interior i exterior.

D’aspecte cremós i amb l’elevada consistència d’un gel, els ciments cola gel BdB són excel·lents per a reduir l’esforç i el temps de treball en la seva aplicació. Gràcies a la seva gran manejabilitat, el treballador es fatiga menys en realitzar menys esforç, millorant la seva productivitat.

A més, produeixen molt menys pols que altres ciments cola, sent més nets i respectuosos amb la salut, en inhalar menys substàncies nocives, i amb el medi ambient.

Es tracta d’una gamma de ciments cola de temps obert elevat, la qual cosa permet el rectificat de les peces, alhora que evita el lliscament d’aquestes, gràcies a la seva òptima adherència inicial.

De color blanc, tots dos es presenten en sacs de 25 kg. En funció de cada necessitat de flexibilitat podem trobar dues variants; deformable tipus S1 o molt deformable, tipus S2, segons la norma UNE-EN 12002.

Els ciments cola gel BdB són ideals per a la col·locació de peces de gran format, paviments i revestiments, per a façanes, piscines i sòls radiants, en les seves dues modalitats: el Ciment Cola Flex Gel C2TES1 i el Ciment Cua Súper Flex Gel C2TES2.

La gamma de ciments cua BdB s’amplia amb els nous formats gel

Així doncs, a més dels nous ciments cola gel BdB, el professional de la construcció trobarà a la seva Botiga BdB una completa gamma de ciments cua per a cada ús constructiu: el Ciment Cola Convencional BdB Annex ZA, per a paviments i revestiments en interior; el Ciment Cola Especial BdB C1TE, especial en enrajolat de piscines i sobre PYL, tant en exterior com interior; el Ciment Cola Porcelánico Flex BdB C2TE, d’ús interior i exterior especialment per a gres porcelánico; i el Ciment Cola Flexible BdB C2TES1, indicat per a gran format, façanes i sòl radiant, tant en interior com en exterior.

L’aposta de Grup BdB per oferir als seus clients solucions de primera qualitat es completa amb el seu assortiment de productes marca BdB: materials de construcció (ciments, morters, juntes, impermeabilizantes,…), ferreteria i útils de construcció (senyalització, adhesius i coles, pintures,…), ceràmica i bany (paviment, revestiment, moble de bany,…) i altres.

Més notícies

Contacte

8 + 13 =