Materials Rivero

 

Biomassa venda d

Biomassa

La biomassa és el combustible del futur 

Gràcies als moderns sistemes de tractaments forestals, els combustibles derivats de vegetals, es regeneren constantment, preservant a més els sistemes mediambientals i reduint els nivells de diòxid de carboni emesos a l'atmosfera.

Energia renovable

 La biomassa està considerada com una energia renovable, mentre que els combustibles fòssils s'esgotaran ràpidament al ritme de creixement que portem a nivell mundial.

100% ecològiques

Els cremadors que instal·lem són totalment ecològics, ja que el combustible que utilitzen és biomassa, que al seu torn poden ser de diversos tipus i qualitats, des closca de pinyó, ametlla, os d'oliva, fins pellets de tots els tipus i qualitats.

Contribuirà a evitar l'efecte hivernacle que produeixen els combustibles fòssils.

A més, les cendres que generen, són mínimes i en ser biodegradables, es poden utilitzar com a adob al jardí, ja que provenen de combustibles vegetals 100% naturals.

estalvi

A més, la biomassa és molt més barata que la resta de combustibles fòssils, arribant en alguns casos a ser fins d'un 70% més econòmic, cosiguiendo un considerable estalvi en nustra factura de calefacció.

 

© 2010 F2G Design · SiteBOOM · IIS · Guia BOOM